Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistent filiaalleider bij Aldi
Als assistent filiaalleider bij Aldi stel je de klant centraal. Je hebt een voorbeeldfunctie binnen een hecht team en samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten dagelijks ervaren dat boodschappen doen bij Aldi in elk opzicht de juiste keuze is. Bij afwezigheid van de filiaalleider ben jij verantwoordelijk voor het filiaal en stuur je het team aan.

Lienden, fulltime
Vacaturedetails
------------------------------------------------------------------------
Afdelingsmanager kassa bij DekaMarkt World of Food
Als afdelingsmanager kassa geef jij leiding aan het kassateam. Aan jou en je team de taak om tijdens het cruciale laatste contactmoment met de klant aan de kassa, de klant een goed gevoel mee te geven. Want je weet: dat laatste moment is vaak bepalend voor het hele winkelbezoek. Regelen en oplossen behoren tot jouw takenpakket. Je bent vaak op de winkelvloer te vinden om leiding te geven aan de kassières en ze te motiveren. Ook beantwoord je vragen van klanten en collega-kassières.

Zeewolde, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------
Commercieel/administratief medewerker bij Kokelenberg & Ouwehand
De focus ligt voornamelijk op het opstellen van onder meer huurovereenkomsten, beëindigingsovereenkomsten, indeplaatsstellingen, klantcontact en office gerelateerde werkzaamheden. 

Amsterdam, fulltime
Vacaturedetails
------------------------------------------------------------------------
Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

RetailTrends