Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailTrends Jobs

De vacaturebank RetailTrends Jobs is dé database voor nieuwe uitdagingen en interim opdrachten binnen retail & brands. Retailmerken plaatsen hun openstaande vacatures op zoek naar de juiste retailprofessionals om het team te versterken. Van jobs op de winkelvloer tot en met directiefuncties op hoofdkantoorniveau. Vind jouw nieuwe uitdaging op RetailTrends Jobs.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Regiomanager winkels bij Coolblue
In deze functie ben jij een coachende leidinggevende van de Coolblue-winkels in Almere, Amsterdam, Arnhem, Groningen, Haarlem, Utrecht en Nijmegen. Word jij blij van doelen stellen en behalen samen met jouw winkels? Is elke dag een beetje beter doen jouw motto? Dan is dit misschien een functie voor jou.

Rotterdam, fulltime
Vacaturedetails

Business development manager Nederland bij Accurat
Along with the team based in the Gent, Belgium HQ, you will take a leading role in expanding our success in the Netherlands. This includes activating your network and convincing retailers and restaurant owners to demo and finally buy our solutions.

Amsterdam/Rotterdam/Utrecht/Ghent/Remote
Vacaturedetails

Medewerker business operations bij EK Nederland
Als medewerker van de afdeling business operations beschik je over een sleutelpositie tussen winkels en magazijn. Je werkt voor alle sportformules binnen de divisie EK Sport (Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot en JouwSportzaak). Samen met je collega’s van Claims en Orders zorg je met jouw oplossingsgerichte houding ervoor dat de artikelen die ondernemers willen retourneren naar ons magazijn, goed gestroomlijnd in behandeling worden genomen.

Hoevelaken, parttime
Vacaturedetails

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!