Blokker gestart met ombouwoperatie in België

Blokker gestart met ombouwoperatie in België

Blokker heeft vorige week de eerste vier winkels in België volgens zijn nieuwe formule geopend. De winkels in Lochristi, Wetteren, Melle en Mariakerke gaan voortaan door het leven als de Nieuwste Blokker.

Voor deze week staan heropeningen in het centrum van Gent, Evergem en Sint-Denijs op het programma. Alle vestigingen bevinden zich in de regio Gent.

Blokker België heeft zo’n twee maanden terug het definitieve startsein voor de ombouwoperatie gegeven, meldt hoofd bouw & winkelinrichting Marco Bergsma op LinkedIn. De vernieuwde winkels zijn volgens hem uitgerust met een groter assortiment, waarin ook plek is voor de ‘bekende Belgische producten’.

Blokker België liet vorige maand al weten te investeren in de vernieuwing van zijn winkels, toen bekend werd dat in 2016 een verlies van 29,7 miljoen euro in de boeken is geschreven. De retailer schrapt er daarnaast 63 van zijn 190 winkels.

In eigen land behaalde Blokker eerder deze maand de mijlpaal van driehonderd winkels volgens de nieuwe formule. De winkelketen is in Nederland al ruim anderhalf jaar bezig om de Nieuwste Blokker uit te rollen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!