'Decathlon ook naar Utrechtse binnenstad'

'Decathlon ook naar Utrechtse binnenstad'

Decathlon opent binnenkort een winkel in een voormalige C&A-winkel in het centrum van Utrecht. De deal is ‘zo goed als rond’, melden bronnen aan het Algemeen Dagblad.

De sportwinkelketen vestigt zich op de hoek van Vredenburg en de Jacobsstraat. De retailer huurt de kelder, begane grond en eerste etage van het pand. Door de komst van Decathlon moet de vestiging van Van Uffelen verhuizen. De modewinkel, die nu in de kelder van het voormalige C&A-pand zit, verkast volgens eigenaar Pieter Cox uiterlijk in april naar Leidsche Rijn Centrum.

Decathlon toonde eerder interesse in het de voormalige V&D-locatie in Utrecht, maar in dat pand opent volgend jaar een warenhuis van Hudson’s Bay. In Den Haag heeft Decathlon zich in de kelder van het V&D-pand gevestigd.

De komst naar Utrecht betekent de zesde binnenstadslocatie voor Decathlon. Winkels in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Tilburg zijn al geopend, terwijl de retailer ook getekend heeft voor een vestiging in Enschede. Met de opening in Utrecht staat de teller van de sportretailer in ons land op dertien vestigingen.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!