Poiesz opent webshop met thuisbezorging

Poiesz opent webshop met thuisbezorging

Supermarktketen Poiesz is onlangs gestart met boodschappenbezorging in zijn gehele marktgebied. De noordelijke formule heeft daarvoor de handen ineengeslagen met maaltijdservice Van Smaak.

Consumenten kunnen via de webwinkel boodschappen bestellen voor een minimaal bestelbedrag van veertig euro, die de volgende dag gratis worden thuisbezorgd door Van Smaak. Ook is het mogelijk de boodschappen op te halen bij een van de winkels van Poiesz. Betalen kan nog niet via de webshop en gebeurt in het geval van thuisbezorging via een pintransactie aan de deur. Klanten die voor ophalen kiezen, betalen bij het afhaalpunt.

Door de samenwerking met Van Smaak worden de warme maaltijden van de maaltijdservice voortaan ook vanuit de Poiesz-winkels bezorgd. Ook investeren beide partijen in een gezamenlijk wagenpark. De busjes worden ’s morgens ingezet voor maaltijdbezorging, waarbij eventueel de Poiesz-boodschappen direct worden meegeleverd. ’s Middags worden de voertuigen vrijgemaakt voor boodschappenbezorging, die tussen vier en acht uur plaatsvindt. 

Poiesz heeft circa zeventig winkels in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Uit recente cijfers van CBS bleek dat ruim een kwart van de Nederlandse consumenten wel eens online boodschappen heeft gedaan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!