Picnic is klaar voor Rotterdam

Picnic is klaar voor Rotterdam

Picnic breidt zijn verzorgingsgebied uit naar Rotterdam, Capelle en Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf het nieuwe jaar kunnen 225 nieuwe huishoudens van de boodschappendienst gebruikmaken, zo laat Picnic dinsdag weten.

De boodschappen worden al sinds een aantal maanden in de Rotterdamse wijk Overschie bezorgd. Vanwege het grote enthousiasme zegt Picnic nu versneld uit te rollen naar meer wijken. “Voor een stad met de grootte van Rotterdam hadden we iets meer voorbereiding nodig en nu zijn we er klaar voor”, aldus medeoprichter Michiel Muller.

Vooralsnog gaat Picnic alleen van start in de wijken boven de Maas, waarbij het centrum nog wordt gemeden. Er wordt volgens het bedrijf al wel gekeken naar bezorging in Rotterdam-Zuid. Picnic start met veertig elektrische bezorgwagentjes en 120 bezorgers. Eind volgend jaar moeten dat er respectievelijk zestig en bijna tweehonderd zijn.

Picnic werkt momenteel aan een landelijke uitrol. De boodschappendienst is al actief in steden als Utrecht, Almere en Den Haag.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!