Pret A Manger komt volgend jaar naar Nederland

Pret A Manger opent eind maart zijn eerste vestiging in Nederland. De Britse horecaformule is daarvoor een samenwerking aangegaan met HMSHost, dat tevens twee vestigingen van Pret A Manger op het vliegveld van Kopenhagen gaat exploiteren.

De winkel in Nederland wordt gevestigd op het centraal station van Utrecht. HMSHost is inmiddels gestart met het werven van personeel, waaronder barista’s. Pret A Manger verkoopt naast koffie onder meer vers voedsel, zoals sandwiches en wraps. Het bedrijf zegt daarvoor gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten, terwijl voedsel dat niet wordt verkocht, wordt overhandigd aan liefdadigheidsinstellingen.

Het menu van Pret A Manger is volgens partnership director Michael Haley vooral geschikt voor drukke reizigers. De formule is daarom vooral actief op vliegvelden en trainstations. Pret heeft momenteel meer dan 440 vestigingen in zeven verschillende landen. Behalve in eigen land is het bedrijf te vinden in de Verenigde Staten, Hongkong, Frankrijk, China, Dubai en Singapore.

Reacties 1


Sus Lut 23 aug, 23:03

Zou er graag meerdere in Nederland zien. Miljoen keer lekkerder als bij n subway. Heerlijk in londen op elke hoek van een straat. Te lekker, zelfs de kinderen vonden dat.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!