Scanner plaatst product direct op bol.com

Scanner plaatst product direct op bol.com

Ondernemers zonder webshop kunnen met behulp van een scanner toch snel online verkopen. De zogenoemde Vleks Scan stelt hen in staat door de winkel te lopen en hun producten met één klik op bol.com, Amazon of een ander e-commerceplatform te plaatsen.

De scanner is onlangs gelanceerd door internetbureau Vleks en kent al een aantal gebruikers, laat een woordvoerder weten aan RetailNews. Daarbij moeten zij eenmalig een account inrichten voor de gewenste marktplaats, waarna ze met de EAN-codescanner hun producten online kunnen zetten. De software kijkt naar de bestaande prijzen van het product en geeft een advies voor de optimale prijs, waarbij rekening wordt gehouden met de kosten en af te dragen commissies. Na het doorgeven van de voorraad worden de producten direct online aangeboden.

Voor veel retailers is het volgens het bedrijf te kostbaar en tijdrovend om elk product toe te voegen aan een eigen website, die ook nog eens goed gevonden moet worden. De groei van marktplaatsen als bol.com en Amazon was de aanleiding om een snelle oplossing te ontwikkelen. “Je moet het retailers zo makkelijk mogelijk maken en hen geen hele lijsten laten invullen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!