Dagelijks Lekker denkt aan honderd vestigingen

Dagelijks Lekker verwacht binnen drie jaar op dertig locaties in Nederland aanwezig te zijn. “In het uiterste geval denk ik dat wij tot honderd kunnen gaan”, zegt oprichter Mikel Schutte tegenover RetailTrends.

Schutte verwijst naar Subway, dat bijna tweehonderd vestigingen in ons land heeft. “Er zijn zoveel verschillende doelgroepen waar wij ons op richten en daarmee ook heel veel potentiële locaties.” Momenteel zijn de vestigingen van Dagelijks Lekker geconcentreerd in het westen van het land. Vanaf volgend jaar wil de formule dieper het land in, waarvoor onder meer wordt gekeken naar Arnhem, Amersfoort en Zwolle. Ook volgt vrijwel zeker een winkel in Hilversum.

Naast nieuwe steden kijkt Schutte ook naar nog meer locaties in de plaatsten waar Dagelijks Lekker al zit. Zo is de retailer bezig met een derde locatie in Den Haag en een tweede in Rotterdam. De uitbreiding vindt geheel in eigen beheer plaats. “We hebben de middelen om in eigen beheer te groeien, waarom zou ik er dan een externe partij bij halen?” Investeerders heeft Dagelijks Lekker nog niet nodig, hoewel die zich volgens Schutte wel gemeld hebben.

Lees meer over de plannen van Dagelijks Lekker op RetailTrends
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!