Poiesz uitgeroepen tot beste supermarkt

Poiesz uitgeroepen tot beste supermarkt

Supermarktketen Poiesz is op de eerste plaats geëindigd in het GfK Supermarktrapport. Daarmee volgt de noordelijke keten Albert Heijn op, dat een jaar geleden bovenaan stond.

Het GfK Supermarktrapport is de opvolger van het Kerst- en zomerrapport en verschijnt eens per jaar. Consumenten beoordelen supermarkten op de aspecten lage prijzen, aanbiedingen, versafdeling, kwaliteit, voorraad, assortimentsbreedte, personeel, winkelgemak en winkeluitstraling. Poiesz scoort op bijna alle vlakken bovengemiddeld en krijgt een totaalcijfer van 7,82.

Voorheen werden in het rapport ook de prestaties meegenomen, maar in de nieuwe opzet telt alleen de waardering van klanten. Daardoor is een verschuiving zichtbaar, waarbij landelijke supermarktketens beduidend lager eindigen. Nettorama en Jan Linders staan op plek twee en drie, terwijl Lidl met een zevende plaats de hoogst genoteerde landelijke speler is.

Coop en Vomar delen de laatste plaats in de ranglijst, beide met een beoordeling van 7,42, schrijft Distrifood. De eerstgenoemde is de enige die op geen enkel criterium bovengemiddeld scoort
 

Reacties 1


Jan van Rossem 21 dec, 12:48

Nou heren ik ken Uw bedrijf niet .
Kom maar eens naar de Betuwe gemeente Lingewaard
Wil ik wel eens zien of U dan ook de beste zal zijn.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!