Poiesz uitgeroepen tot beste supermarkt

Poiesz uitgeroepen tot beste supermarkt

Supermarktketen Poiesz is op de eerste plaats geëindigd in het GfK Supermarktrapport. Daarmee volgt de noordelijke keten Albert Heijn op, dat een jaar geleden bovenaan stond.

Het GfK Supermarktrapport is de opvolger van het Kerst- en zomerrapport en verschijnt eens per jaar. Consumenten beoordelen supermarkten op de aspecten lage prijzen, aanbiedingen, versafdeling, kwaliteit, voorraad, assortimentsbreedte, personeel, winkelgemak en winkeluitstraling. Poiesz scoort op bijna alle vlakken bovengemiddeld en krijgt een totaalcijfer van 7,82.

Voorheen werden in het rapport ook de prestaties meegenomen, maar in de nieuwe opzet telt alleen de waardering van klanten. Daardoor is een verschuiving zichtbaar, waarbij landelijke supermarktketens beduidend lager eindigen. Nettorama en Jan Linders staan op plek twee en drie, terwijl Lidl met een zevende plaats de hoogst genoteerde landelijke speler is.

Coop en Vomar delen de laatste plaats in de ranglijst, beide met een beoordeling van 7,42, schrijft Distrifood. De eerstgenoemde is de enige die op geen enkel criterium bovengemiddeld scoort
 

Reacties

Nou heren ik ken Uw bedrijf niet .
Kom maar eens naar de Betuwe gemeente Lingewaard
Wil ik wel eens zien of U dan ook de beste zal zijn.

Geplaatst door Jan van Rossem op 21 december 2017 om 12:48

Laatste nieuws

RetailTrends