S.Oliver gaat uitbreiden in Nederland

S.Oliver Group is van plan dit jaar nieuwe winkels in Nederland te openen. Ook wordt een bestaande vestiging gerenoveerd, meldt het Duitse modeconcern.

In maart worden winkels van s.Oliver en zusterformule Comma geopend in Breda. De twee ketens openen naast elkaar in winkelcentrum De Barones. Een maand later staan openingen voor s.Oliver en Comma gepland in Nijmegen. In een aantal andere steden wordt nog onderhandeld voor de opening van winkels van s.Oliver en Comma.

S.Oliver beschikt momenteel onder meer over een flagshipstore in Maastricht, die dit jaar wordt ingericht volgens het nieuwste winkelconcept. Verder staat er voor maart een opening gepland van Liebeskind Berlin in Batavia Stad Fashion Outlet.

S.Oliver werd in 2016 hard geraakt door het faillissement van V&D, waar 42 verkooppunten te vinden waren. Het afgelopen jaar heeft de Nederlandse organisatie gereorganiseerd en een nieuwe retailvisie geformuleerd. Dat resulteerde al onder meer in een samenwerking met Wehkamp. S.Oliver verwacht in 2018 net als vorig jaar een dubbelcijferige groei door te maken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!