De spectaculaire entree van Louis Vuitton

Louis Vuitton heeft de deuren van zijn eerste eigen vliegveldwinkel in de Aziatisch-Pacifische regio geopend. En wat voor één. De winkel op Changhi Airport in Singapore heeft een metersbrede digitale façade, dankzij een ledscherm dat driedimensionale beelden vertoont.


De glazen gevel geeft passanten een sneak preview van de winkel, waar ze onder meer een schaalmodel van een Frans vliegtuig uit de jaren dertig aan het plafond zullen zien hangen. Verder zijn er ‘vliegende machines’ die de iconische koffers en tassen van Louis Vuitton dragen.

De winkel telt twee verdiepingen, die met elkaar verbonden zijn door een trap van houdt, glas en leer. Beneden kunnen consumenten de mannen- en vrouwencollectie van het Franse merk vinden, terwijl de bovenste etage voor de opening is ingericht als een tentoonstellingsruimte. Je vindt daar onder meer antieke objecten uit het archief van Louis Vuitton, maar ook meer eigentijdse stukken. 

De winkel van Louis Vuitton bevindt zich in terminal 3, waar het Central Piazza door het vliegveld onder handen is genomen. Zo is er ook een ‘tuin’ met echte planten en paardenbloemen van glas, die is omgedoopt tot de Crystal Garden.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook

Alle artikelen

Meest gelezen


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in