Lesje marketing van Matt Sleeps

Lesje marketing van Matt Sleeps

Sinds zijn oprichting in 2016 grossiert Matt Sleeps in marketingstunts. Na slaapzender Mattflix, de smoesjesgenerator en een eigen Hangover Bar, vindt de voormalige RetailRookie het nu tijd voor een eigen winkel. Een winkel waar je wekkers kapot kunt slaan, om precies te zijn.

In de zogenoemde Wekker Smash Store in de Negen Straatjes in Amsterdam kunnen bezoekers ‘wraak’ nemen op hun wekker. Ze kunnen hun eigen wekker meenemen, of een van de duizend aanwezige wekkers kapotslaan. De winkel wordt op 15 januari geopend, nadat radio-dj Giel Beelen symbolisch de eerste wekker live op radio Veronica aan diggelen heeft geslagen. De winkel gaat pas dicht als alle wekkers kapot zijn, iets wat volgens Matt Sleeps één tot twee weken zal deuren.

De openingsdatum is niet toevallig gekozen. 15 januari staat ook al wel bekend als de meest deprimerende dag van het jaar: Blue Monday. Matt Sleeps zou Matt Sleeps niet zijn als de actie niet grootschalig wordt opgezet. De matrassenverkoper heeft speciaal voor het event de hasttag #wekkerchallenge in het leven geroepen, in de hoop dat Nederlanders filmpjes van het kapotslaan van hun eigen wekker delen op social media. Matt Sleeps zegt liefst honderdduizend euro over te hebben om ‘Nederland wekkervrij te maken’. Dat wil zeggen: duizend deelnemers krijgen een voucher van honderd euro, te besteden in zijn webwinkel.

 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in