Asos lanceert bezorgbundel in Nederland

Asos lanceert bezorgbundel in Nederland

Asos biedt Nederlandse klanten een abonnement om bestellingen de volgende dag in huis te krijgen. Voor 18,99 euro per jaar kunnen ze ongelimiteerd van de ‘premier delivery’-dienst gebruikmaken. Daarbij kunnen ze zowel kiezen voor thuisbezorging als afhalen.

Bezorging op de volgende dag was is al langer beschikbaar voor Nederlandse klanten, maar die moeten daar vijftien euro voor betalen. Het bezorgabonnement hebben ze volgens de Britse webwinkel daarom al met twee bestellingen terugverdiend. De Waddeneilanden kunnen geen gebruikmaken van de bundel.

Het standaardtarief voor bezorging in Nederland blijft op drie euro liggen. Pakketjes worden gratis bezorgd bij bestellingen boven de 25 euro.
Premier delivery is ook beschikbaar voor klanten in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, België en Oostenrijk, al verschillende de tarieven per land. Zo betalen klanten in Oostenrijk 25 euro per jaar.

De online modeverkoper ging eind vorig jaar in eigen land van start met sameday-delivery. Verder werd de dienst ‘try before you buy’ opgezet, waarbij klanten eerst de kleding kunnen uitproberen en alleen de items afrekenen die ze willen houden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!