Trekpleister krijgt na tien jaar een nieuwe topman

Trekpleister krijgt na tien jaar een nieuwe topman

Roland van den Berg is benoemd tot general manager van Trekpleister. Hij gaat deze functie combineren met zijn huidige rol van e-commercedirecteur Benelux bij moederbedrijf A.S. Watson.

Van den Berg is de opvolger van Bert Verhoef, die managing director van Kruidvat in België wordt. Verhoef volgt op zijn beurt Johan Boeijenga op, die door Ahold Delhaize is aangesteld om leiding te geven aan de supermarkten in Indonesië. De veranderingen binnen A.S. Watson vinden op 1 maart plaats.

Van den Berg zegt verder te willen bouwen aan het merk Trekpleister, dat met 190 winkels ‘is uitgegroeid tot een echte buurtdrogist’. Hij zet in op een omnichannel aanpak, waarbij de fysieke winkels en online kanalen elkaar moeten versterken. “Nu Trekpleister ook onder mijn verantwoordelijkheid valt, kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van zowel de fysieke Trekpleister winkels als de webshops”, aldus de voormalig e-commercedirecteur van Jumbo.

Zijn voorganger Verhoef werd exact tien jaar geleden benoemd tot algemeen directeur van Trekpleister. Hij wordt bij Kruidvat ook verantwoordelijk voor de projectmatige en operationele activiteiten van die formule in Frankrijk. Kruidvat opende daar in 2016 zijn eerste filiaal.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!