Create2Fit opent webshop voor refurbished elektronica

Create2Fit opent webshop voor refurbished elektronica

Create2Fit heeft de webshop Phurby.nl gelanceerd voor de verkoop van refurbished hardware. De nieuwe webwinkel verkoopt laptops, tablets en smartphones van verschillende merken.

De belangstelling voor gebruikte, refurbished apparatuur is de laatste tijd enorm gegroeid, zegt Create2Fit-eigenaar Tom Coronel. Zo is de zogeheten ‘koopjeskelder’ met demo- of retourapparatuur van Televisiewinkel.nl, een andere webshop van Create2Fit, volgens hem ‘enorm succesvol’. De etailer werkt voor de nieuwe webwinkel samen met Xeptor, dat zowel nieuwe als refurbished hardware aan retailers door heel Europa levert.

Het assortiment bestaat vooralsnog uit producten van Apple, Hama, Decoded en HP. De producten zijn onderverdeeld in de categorieën goud, zilver, brons en koper, die aangeven in welke mate er zichtbare gebruikssporen zijn.  

Phurby.nl betekent de vijfde webwinkel voor het Naardense e-commercebedrijf. Create2Fit is verder actief met Televisiewinkel.nl, Barbecueshop.nl, Koffiediscounter.nl en Sneeuwkettingen.com. Coronel en medeoprichter Marc Koster kochten Create2Fit anderhalf jaar geleden terug van RFS Holland Holding. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!