De Pindakaaswinkel trekt door naar Utrecht

De Pindakaaswinkel trekt door naar Utrecht

De Pindakaaswinkel opent vrijdag een tijdelijke winkel in Utrecht. Het Amsterdamse concept vestigt zich aan de Zadelstraat in het centrum van de stad.

De kleine winkel – zo’n 22 vierkante meter – is de vierde tijdelijke locatie van de Pindakaaswinkel. Eerder werden al pop-up stores geopend in Rotterdam, Eindhoven en op Schiphol. Alleen die laatste vestiging is momenteel nog geopend. De permanente vestiging bevindt zich op de Czaar Peterstraat in Amsterdam.

De pindakaas van de Pindakaaswinkel ligt verder bij meer dan tweehonderd andere verkooppunten in de schappen. Het bedrijf werkt veel samen met bakkers, maar ook filialen van onder meer Coop en Waar verkopen het product.

Oprichter Michiel Vos wil ervoor waken dat zijn pindakaas een zielloos fabrieksproduct wordt, zei hij vorig jaar in RetailTrends. Zodra het proces de vorm van massaproductie aanneemt, trapt hij naar eigen zeggen op de rem. “We zijn makers: daar ligt ons hart. Retailen is echt een ander vak. Daarmee kun je het product maken of breken.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!