Schot in ombouw Multimate naar Hubo

Schot in ombouw Multimate naar Hubo

Hubo gaat twee voormalige vestigingen van Multimate ombouwen. De winkels in Enschede en Losser zijn de eerste die worden omgebouwd, na de start van de ombouwoperatie in Woudenberg afgelopen november.

In Woudenberg werd het nieuwe winkelconcept van Hubo geïntroduceerd, waarbij ‘zorgeloos wonen’ centraal staat. De focus ligt op persoonlijk contact en het helpen van klanten. “Een totaaloplossing bieden, dat is waar het om draait”, aldus ondernemers Michael Cau en René Morshuis van Multimate Enschede en Losser.

Hubo en Multimate kondigde vorige maand aan het nieuwe tv-programma ‘Doe Het Lekker Zelf’ op RTL 4 te sponsoren. De set is ingericht met materialen van de bouwmarktketens, terwijl er ook een kleine bouwmarkt is nagebouwd met materialen die kandidaten kunnen gebruiken om opdrachten uit te voeren. Verder helpt een ondernemer van Multimate kandidaten waar nodig.

Alle winkels van Multimate worden de komende jaren omgebouwd naar Hubo. In 2020 – het liefst eerder – moet de formule Multimate verleden tijd zijn. De twee formules tellen nu samen zo’n 220 vestigingen, waarvan ruim 150 onder de vlag van Hubo.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!