'Doorstart voor Bakker.com in de maak'

'Doorstart voor Bakker.com in de maak'

De curator van Bakker.com werkt nog altijd aan een doorstart van de failliete plantenpostorderaar. Op korte termijn komt daar meer duidelijkheid over, verwacht voormalig interim-topman Herman Hovestad.

Bakker.com werd begin februari failliet verklaard, na kort daarvoor uitstel van betaling te hebben gekregen. Direct na het faillissement liet curator Emile ten Berge al weten dat meerdere partijen interesse toonden om een doorstart te realiseren. Sindsdien is het echter stil rond het faillissement.

Hovestad, die na het faillissement niet meer bij Bakker.com is betrokken, stelt dat een persbericht in de maak is. Wie de eventuele doorstart voor zijn rekening neemt, zegt hij niet. “Het is aan die partij om zich voor te stellen.” De curator onthoudt zich vooralsnog van commentaar.

Bakker.com was voor het faillissement met zo’n zeshonderd medewerkers verspreid over 21 landen het grootste tuinpostorderbedrijf van Europa. De handelsvoorraden, waaronder bloembollen, knollen en kamerplanten, worden momenteel in opdracht van de curator online geveild.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!