Nieuwste vacatures RetailNews

Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Storemanager Utrecht bij Trek Bikes
De storemanager is verantwoordelijk voor het aansturen en uitvoeren van het operationele proces van de winkel, met als doel het behalen van de omzettargets, het bewaken van de diverse kostenbudgetten en bewaking van het totale winkelbeeld. Het beleid van Trek is hierbij het uitgangspunt. 

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

Digital customer experience manager bij Auping
In deze rol van ben je bezig om de customer journey door te trekken naar een optimale beleving voor de consument (voor alle landen waarin Auping actief is). Daarnaast adviseer en ontwikkel je tools die zowel van toepassing zijn voor de winkels alsook online gebruikt worden.

Deventer, fulltime
Vacaturedetails

Salesmanager bij Rogon
De missie van de salesmanager is om in de Benelux onze sterke positie verder uit te bouwen en in Europa een mooie positie op te bouwen. Daartoe ontwikkel je als MT-lid op basis van een heldere visie je groeiplannen en leidt op een gestructureerde wijze en met flair de implementatie.

Helmond, fulltime
Vacaturedetails
------------------------------------------------------------------------

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

RetailTrends