IKEA geeft Utrechtse koffiebar landelijk vervolg

IKEA geeft Utrechtse koffiebar landelijk vervolg

IKEA rolt het nieuwe Coffee Bar-concept dat getest wordt in Utrecht vanaf eind dit jaar verder uit. De winkels in Eindhoven, Barendrecht en Heerlen zijn als eerste aan de beurt, zegt create demand manager Carolien Hulstman tegenover Out.Of.Home Shops.

In de drie genoemde vestigingen worden de bestaande koffiecorners omgebouwd tot het nieuwe concept. Intussen kijkt IKEA hoe de Coffee Bar ingepast kan worden in de overige winkels. Op sommige locaties zal daarvoor moeten worden verbouwd of nieuwbouw gedaan. “De voorlopige conclusie in Utrecht is dat de nieuwe Coffee Bar een groot succes is en bezoekers van alle leeftijden trekt”, aldus Hulstman.

IKEA opende begin deze maand in Utrecht de eerste Coffee Bar, die zich ‘als een shop-in-shop’ midden in het bestaande restaurant bevindt. De koffiebar heeft een eigen zitruimte, die plaats biedt aan zestig mensen. Managing director Michael La Cour van IKEA Food noemt de bar in het aprilnummer van RetailTrends een mooi voorbeeld van de manier waarop IKEA zoekt naar nieuwe concepten en oplossingen om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. 

Bekijk een video van de koffiebar van IKEA op RetailTrends. In de aprileditie van het magazine gaat La Cour uitgebreid in op de rol van food binnen IKEA. Nog geen member? Klik hier voor informatie over een membership.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!