VanMoof komt met fiets die eigenaar herkent

VanMoof komt met fiets die eigenaar herkent

VanMoof heeft een nieuwe serie slimme stadsfietsen op de markt gebracht. De zogeheten Smart S & X fietsen zijn uitgerust met technologieën als persoonsherkenning en diefstalbescherming.

Wanneer iemand de fiets wil stelen, maakt de fiets een geluid dat steeds harder wordt. Ook wordt dan de locatie automatisch doorgegeven aan de bike hunters van VanMoof, die direct naar de fiets op zoek gaan. Verder gaan alle vitale functies op slot en geven de lichten een SOS-signaal tot de fiets terug is bij zijn eigenaar. Dankzij bluetoothtechnologie reageert de fiets wanneer de eigenaar in de buurt is, waardoor het diefstalpreventiesysteem wordt uitgeschakeld.

De fietsen van de smart-serie ‘groeten’ verder hun eigenaar als die eraan komt en schakelen automatisch het alarm uit. De app die met de fiets verbonden is, vertelt waar de gebruiker zijn fiets geparkeerd heeft. Ook is via de app de belichting te beheren en kunnen de instellingen voor diefstal worden aangepast.

De slimme fietsen kosten 898 euro en zijn in abonnementsvorm te krijgen vanaf negentien euro per maand. De voormalige RetailRookie kondigde eerder deze maand aan een abonnementsdienst te starten, voornamelijk om van het gedrag van zijn klanten te leren.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!