Macy’s koopt New Yorkse conceptstore Story

Warenhuisketen Macy’s is de nieuwe eigenaar van conceptstore Story uit New York. Oprichter Rachel Shechtman wordt als onderdeel van de deal brand experience officer bij de nieuwe eigenaar.

Story opende eind 2011 zijn deuren zijn deuren in de New Yorkse wijk Chelsea. Het concept werkt naar eigen zeggen als een tijdschrift, verandert als een galerie en verkoopt dingen als een gewone winkel. Elke vier tot acht weken verandert het winkelverhaal, inclusief het ontwerp en de spullen die er worden verkocht. Meer dan vierduizend merken hebben met Story samengewerkt, waaronder Intel, Procter & Gamble, American Express en Target.

Shechtman gaat zich bij Macy’s toeleggen op het verbeteren van de klantervaring binnen de warenhuisketen en zal direct rapporteren aan topman Hal Lawton. “Het is spannend om een nationaal podium te hebben om de lessen en relaties van Story te gebruiken om op grote schaal impact te creëren”, aldus de oprichter.

Haar zus Jenny Shechtman, nu chief operating officer van Story, wordt vice president operations van de conceptstore. Story gaat onder zijn nieuwe eigenaar op dezelfde manier verder. Hoeveel Macy's betaalt voor de overname, wordt niet bekendgemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!