ANWB opent deuren van eerste café

ANWB verhuist eind deze maand zijn Utrechtse winkel van Hoog Catharijne naar de Neude. Op 31 mei openen de deuren van de nieuwe conceptstore, inclusief het eerste ANWB Café.

Het ANWB Café wordt volgens de organisatie ‘een inspirerende ontmoetingsplek waar van alles te doen is’. Zo worden er workshops, boekpresentaties en filmavonden gehouden en vertrekken er wandelingen met een gids. Ook is het mogelijk om een kop koffie of thee te drinken en te lunchen.

ANWB vestigt zich op de onderste verdiepingen van de Neudeflat in het centrum van de stad. Fastfoodketen Vapiano had ook interesse in die locatie, maar stuitte op verzet van horecaondernemers uit de buurt.

ANWB is een van de drie retailers die een omgevingsvergunning hebben aangevraagd om een horecagelegenheid in hun winkel te openen. Ook een bakkerij en een koffie,- gebak- en broodjeswinkel hebben volgens De Telegraaf een aanvraag ingediend, sinds enkele weken geleden het nieuwe beleid van de gemeente Utrecht van kracht ging. Daardoor wordt het voor winkeliers eenvoudiger om een mini-horecagelegenheid in hun pand te openen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!