WE Fashion heeft een nieuwe directeur

WE Fashion heeft een nieuwe directeur

WE Fashion breidt de directie uit met een chief product officer. Ivon Corcoran vervult deze nieuwe rol, waarin hij eindverantwoordelijk is voor buying, merchandising en design voor alle productafdelingen.

Corcoran is al ruim zes jaar werkzaam bij de Nederlandse modeketen. Hij heeft onder meer ‘de kidsafdeling naar de best behaalde resultaten ooit geleid’, stelt topman Joris Aperghis. Enkele jaren terug was de Brit op interim-basis al medeverantwoordelijk voor de vrouwenafdeling, terwijl hij bij modeketen Burton in eigen land ervaring heeft gedaan op het gebied van mannenmode.

WE Fashion richt zich met zijn eigen collecties op zowel mannen, vrouwen als kinderen. De aanstelling van Corcoran als chief product officer stelt de keten naar eigen zeggen in staat ‘om een op elkaar afgestemde productvisie te implementeren, met als belangrijkste vertrekpunt de specifieke behoefte van de verschillende klantgroepen’.

WE Fashion telt 220 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. De omzet in het boekjaar tot en met januari 2017 lag op 283,8 miljoen euro.

Reacties 1


Reinder Koornstra 15 mei, 13:01

Focus op "de specifieke behoefte van de verschillende klantgroepen"!
Waarom hebben ze dat niet al veel eerder gedaan?
Basic Marketing toch, die 'targeting'?

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!