WE Fashion breidt de directie uit met een chief product officer. Ivon Corcoran vervult deze nieuwe rol, waarin hij eindverantwoordelijk is voor buying, merchandising en design voor alle productafdelingen.

Corcoran is al ruim zes jaar werkzaam bij de Nederlandse modeketen. Hij heeft onder meer ‘de kidsafdeling naar de best behaalde resultaten ooit geleid’, stelt topman Joris Aperghis. Enkele jaren terug was de Brit op interim-basis al medeverantwoordelijk voor de vrouwenafdeling, terwijl hij bij modeketen Burton in eigen land ervaring heeft gedaan op het gebied van mannenmode.

WE Fashion richt zich met zijn eigen collecties op zowel mannen, vrouwen als kinderen. De aanstelling van Corcoran als chief product officer stelt de keten naar eigen zeggen in staat ‘om een op elkaar afgestemde productvisie te implementeren, met als belangrijkste vertrekpunt de specifieke behoefte van de verschillende klantgroepen’.

WE Fashion telt 220 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. De omzet in het boekjaar tot en met januari 2017 lag op 283,8 miljoen euro.