Primera duikt in gat telecomwinkels

Primera doet in vijf winkels een test met het aanbieden van een telecomassortiment. De winkelketen verwacht uiteindelijk in alle vestigingen ‘een invulling’ te kunnen geven aan deze productcategorie.

Primera werkt samen met onder meer KPN, Lebara, Alcatel en Swoop. De retailer ziet naar eigen zeggen kansen voor de toevoeging door het verdwijnen van telecomspecialisten in steeds meer steden. Primera focust zich op onder meer het goedkope segment mobiele telefoons, al dan niet in combinatie met een prepaidabonnement. Daarnaast bestaat het assortiment uit refurbished Apple-iPhones van Swoop en accessoires.

In hoeverre na de testperiode een uitrol volgt, hangt volgens Primera af van de resultaten van de pilot, de beschikbare ruimte in de winkel en de lokale marktsituatie. “De eerste weken zijn veelbelovend, wij hopen dat deze lijn doorzet en we snel kunnen opschalen”, aldus assortimentsmanager Nathalie Jaske. 

Op=Op Voordeelshop nam eerder dit jaar ook al telecomproducten op in zijn assortiment. De discountformule zei daarmee onder meer in te spelen op het verdwijnen van Kijkshop.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!