D-reizen komt met interactieve WhatsApp-game

D-reizen komt met interactieve WhatsApp-game

D-reizen organiseert deze zomer drie weken lang een game via WhatsApp waarmee consumenten prijzen kunnen winnen. Groepen kunnen in teams tegen elkaar strijden door wisselende ‘challenges’ aan te gaan.

De game gaat op maandag 2 juli van start. Groepen vrienden, familie of collega’s kunnen meedoen door een WhatsApp-groep van minimaal twee en maximaal acht personen aan te maken. Vervolgens moeten ze het speciaal voor de game gemaakte 06-nummer van D-reizen toevoegen. Daarna krijgen ze elke twee tot drie dagen nieuwe opdrachten in de groepsapp, variërend van het oplossen van een ‘reis-emoji-rebus’ tot het maken van een selfie in een van de winkels.

Door het uitvoeren van de opdrachten kunnen de teams punten verdienen. Na drie weken wordt het winnende team bekendgemaakt, dat een reischeque van 1250 euro krijgt. Daarnaast bevat het spel verschillende bonusvragen die direct prijzen kunnen opleveren, waaronder goodiebags. 

D-reizen maakt al langer werk van meer interactieve ervaringen. Zo vertelde topman Don Kasper in RetailTrends dat de winkels een mix moeten bieden van ‘real’ en ‘virtual’. Zo kunnen klanten dankzij een VR-bril een virtueel een kijkje nemen op hun reisbestemming.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!