Zuivelhoeve is vijftien winkels rijker

Zuivelhoeve is vijftien winkels rijker

Franchiseketen Kaashuis Tromp uit Haarlem sluit zich aan bij de winkelformule van Zuivelhoeve. Daarmee groeit het zuivelmerk naar 64 winkels in Nederland.

De franchiseorganisatie van Zuivelhoeve maakt de laatste jaren een sterke groei door, zegt directeur Diane Roerink. “Nu krijgen we er mooie sterke winkels bij en komen we dichter bij ons doel, een landelijke dekking met kaasspecialiteitenwinkels.” De huidige winkels van Zuivelhoeve zijn voornamelijk te vinden in het oosten, noorden en midden van het land en het merk krijgt met de overname ook ‘een mooie spreiding’ in het westen, zo klinkt het.

Kaashuis Tromp heeft momenteel vijftien winkels in Noord-Holland. Door de aansluiting bij Zuivelhoeve willen de kaasspeciaalzaken zich blijven onderscheiden in de markt, zegt eigenaar Roel Tromp. “Zuivelhoeve is een perfecte match en biedt hier onze franchisenemers, nu en in de toekomst, alle mogelijkheden toe.” 

Het assortiment in Zuivelhoeve-winkels bestaat naast zuivelproducten van het eigen merk uit onder meer Nederlandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. De producten van het van oorsprong Twentse merk zijn verder te vinden in supermarkten in Nederland, België en Duitsland. 

Reacties

U nog graag een zuivelhoeve in winkelcentrum paddepoel te groningen

Geplaatst door Arjan Talens op 26 juni 2018 om 16:49

Laatste nieuws

RetailTrends