La Place en Efteling komen met kinderconcept

La Place introduceert samen met de Efteling speelhoeken in zijn restaurants. Het kinderconcept is al in dertien vestigingen geïntroduceerd en doet ook zijn intrede bij nieuwe en vernieuwde vestigingen van de horecaformule.

De speelhoeken zijn het resultaat van een grootschalige samenwerking tussen de twee partijen. Onderdeel van het kinderconcept zijn ook zogenoemde kindersmulmenu’s, die in nagenoeg alle Nederlandse vestigingen van La Place te bestellen zijn. Het kindersmulmenu geldt als verantwoord alternatief voor de bestaande kindermenu’s, met onder meer een kidsburger of broodje met beleg, bakje met komkommer en tomaat en verse sap.

Het kinderconcept laat de kracht van La Place en de Efteling samenkomen, stelt managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place. “Met dit nieuwe eigentijdse concept spelen we in op de veranderende behoefte van jonge gezinnen.”

La Place maakt verder bekend deze zomer een vestiging te openen in de Efteling. De horecaketen, sinds twee jaar in handen van Jumbo, telt nu meer dan tachtig vestigingen in Nederland en enkele locaties in onder meer Duitsland, Spanje en de Verenigde Staten.

Reacties 1


M T 28 jun, 11:50

Leuk idee op papier, maar laat de Efteling eerst de basis in de horeca op orde krijgen: enorme wachtrijen, exorbitante bedragen en een rommelige omgeving. La Place concept werkt niet op piekuren.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!