Domino’s krijgt nieuwe ceo in Nederland

Andre ten Wolde verruilt Domino’s Nederland en België voor de Europese tak van moederconcern Domino’s Pizza Enterprises (DPE). Hij wordt als Benelux-topman opgevolgd door Misja Vroom, die al de leiding had bij onze zuiderburen.

Door de groei in Europa is volgens Domino’s behoefte aan meer structuur en sturing. Ten Wolde wordt bij DPE coo en lid van het Europees ‘leadership team’, naast ceo Andrew Rennie. Hij wordt verantwoordelijk voor marketing, development en diverse andere projecten. “Het is onze ambitie om flink te groeien in Europa, zowel binnen de bestaande als in nieuwe landen”, zegt Ten Wolde. Hij stond 12,5 jaar aan het hoofd van Domino’s in Nederland en België.

Vroom is al bijna 25 jaar in diverse functies actief bij de pizzaketen. Hij is voormalig franchisenemer en sinds 2015 al ceo van de Belgische tak. Domino’s zegt de voorkeur te geven aan ceo’s die ooit succesvol franchisenemers zijn geweest, wat nu voor vier directieleden het geval is. “Onze ambitie is om het aantal vestigingen in de Benelux de komende vijf jaar te verdubbelen”, zegt de nieuwe topman. 

Domino’s heeft ruim driehonderd vestigingen in de Benelux, waarvan 250 in Nederland. De pizzaketen wil ook in België de grootste fastfoodketen worden, gemeten naar het aantal vestigingen. Eerder deze maand streefde Domino's in ons land naar eigen zeggen McDonald's al voorbij.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!