Game Mania opent tweede 'futuristische conceptstore'

Game Mania opent tweede 'futuristische conceptstore'

Game Mania heeft in Hoog Catharijne in Utrecht een tweede Nederlandse winkel volgens zijn nieuwste concept geopend. De opening volgt naar eigen zeggen na een succesvol debuut in Amsterdam.

Game Mania omschrijft zijn nieuwe winkels als ‘futuristische conceptstores’, die het resultaat zijn van de nieuwe visie om gamers samen te brengen. Naast het assortiment in de winkel vinden gamers er een touchscreen waarop ze zowel nieuwe als aankomende gamereleases kunnen zien. Ook kunnen klanten direct kijken of een game op voorraad is in het winkelmagazijn of een pre-order plaatsen voor een aankomende game. 

"Met de succesvolle opening van onze eerste hypermoderne gamewinkel in Amsterdam heeft ons nieuwe idee van de concepstores zich reeds bewezen”, zegt marketingmanager Tom Henderikx. De vestiging past volgens hem bovendien perfect bij het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne. 

Game Mania introduceerde het nieuwe concept in februari in Amsterdam. De retailer werd na het faillissement van Free Record Shop teruggekocht door zijn oorspronkelijke oprichters en zegt sindsdien altijd omzetstijgingen en zwarte cijfers te hebben gezien.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!