Twee Casa-winkels 'op de valreep' geschrapt

Zeker twee vestigingen van Xenos worden toch niet omgebouwd naar Casa. De winkels in Enschede en Nijmegen dienen voorlopig als outlet, om later als vernieuwde vestiging van Xenos open te gaan.

De twee filialen informeerden hun klanten de afgelopen weken nog over de ombouw naar Casa, dat in totaal 110 vestigingen van Xenos zou overnemen. Op de valreep is door de directie besloten om de winkels in de twee binnensteden niet om te bouwen, zo melden de filialen op Facebook. Wat de reden daarvoor is, wordt niet vermeld.

De komende weken gaan de winkels door het leven als Xenos Outlet. Klanten krijgen op alle producten vijftig procent korting. De heropening staat voor ‘ergens na de zomervakantie’ gepland.

In de meeste andere steden in Nederland gaat de ombouw gewoon door. Dit jaar moeten nog vijftig winkels van Casa hun deuren openen. De eerste winkel ging in juni open in Utrecht. Xenos houdt na de overdracht zo’n zestig vestigingen over, die buiten Blokker Holding worden voortgezet.


Casa op het Retail & Brands Festival
Ceo Giane Van Landuyt van Casa is één van de sprekers tijdens de derde editie van het Retail & Brands Festival, die op 6 september plaatsvindt in Utrecht. Ook retailers als Decathlon, Rituals, Miss Etam, Lush en Vitaminstore staan op het programma. Ga naar retailandbrandsfestival.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Reacties 1


Frits De bie 6 aug, 19:55

Xenos outlet ...prijzen eerst 4x duurder gemaakt en dan 50 procent korting.
Kan niet begrijpen/geloven dat blokker familie dit laat gebeuren.of grijp in of stop ermee.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!