Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Assistent coördinator winkels & entree bij Centraal Museum
Tijdens het assisteren bij het coördineren van de werkzaamheden in de winkels ben je eerste aanspreekpunt voor de publieksmedewerkers en vrijwilligers en je draagt zorg voor vervanging bij ziekte of verlof van publieksmedewerkers en de vrijwilligers. Ook zorg je voor goede faciliteiten en werkomstandigheden binnen de winkel.

Utrecht, parttime
Vacaturedetails


Chief customer officer bij MediaMarkt
Aan de hand van jouw ervaring krijg jij de eindverantwoordelijkheid voor een eigen vestiging van MediaMarkt Nederland of tot een opleidingstraject met de aansturing van een vestiging als einddoel. Jij voert de omnichannel strategie van MediaMarkt Nederland uit op het gebied van klantbeleving, klantcontactstrategie en proposities van producten en diensten. Jouw doel is om de targets ten aanzien van de klant- en medewerkerstevredenheid, het marktaandeel, de omzet en de marge voor jouw vestiging ruimschoots te behalen.

Maastricht, fulltime
Vacaturedetails


National account manager retail bij Hero
Als national account manager is het jouw doel om met een strategisch plan direct bij te dragen aan maximale omzet en winstbijdrage van nationale en regionale accounts (Superunie hoofdkantoor en leden). Hierbij focus jij je op het productportfolio van Hero om de uitdagende groeitargets te realiseren: Fruit (Zoet Broodbeleg, Gekoelde dranken, Frisdranken, Tussendoor en Dessertsauzen), Hero Baby en Organix.

Breda, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!