'Google opent eerste flagshipstore'

'Google opent eerste flagshipstore'

Google is dichtbij een huurovereenkomst voor de opening van een flagshipstore. De technologiereus vestigt zich in Chicago, meldt de Chicago Tribune op basis van bronnen.

Google zou in het district Fulton Market de beschikking krijgen over zo’n 1.300 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Het gaat daarbij om het eerste vlaggenschip van het bedrijf, dat nu vooral met pop-upstores en kleinere filialen in andere winkels werkt. Google zelf wil niet op het bericht reageren.

Er gaan al langer geruchten dat Google een keten van eigen permanente winkels wil opzetten, om zijn groeiende aantal elektronicaproducten te laten zien. Het merk beschikt onder meer over smartphones, tablets en de slimme speaker Google Home.

Google zou met de opening van een flagshipstore het voorbeeld volgen van andere grote techbedrijven als Apple en Microsoft. Apple heeft de afgelopen jaren een wereldwijd winkelnetwerk opgebouwd, terwijl Microsoft zo’n drie jaar geleden zijn eerste flagshipstore opende in New York.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!