Decathlon opent ook in The Wall

Decathlon opent nog dit jaar een nieuwe winkel in het Utrechtse winkelcentrum The Wall. De Franse sportketen krijgt er de beschikking over 4600 vierkante meter.

Het wordt de vijftiende winkel van Decathlon in ons land. “De uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid waren voor ons redenen om ons in The Wall te vestigen”, zegt expansiemanager Nick van de Sanden. Decathlon gaat in het winkelcentrum ook sportevenementen organiseren.

Sportsworld (voorheen Topshelf) deed de deuren van zijn winkel in The Wall eerder dit jaar nog dicht. De sportretailer was een van de eerste huurders in The Wall, maar kon geen overeenstemming bereiken over een nieuw huurcontract met eigenaar Propertize.

De komst van Decathlon naar The Wall is opvallend, omdat de retailer ook de plek van C&A in de Utrechtse binnenstad inneemt. De verbouwing begint daar naar verwachting begin volgend jaar, zodat de winkel voor de zomervakantie open kan gaan, meldt het Algemeen Dagblad.

C&A vertrok een jaar geleden uit het pand op de hoek van het Vredenburg en de St. Jacobsstraat. Een nieuw ontwerp voor het winkelpand werd afgelopen najaar afgeschoten door de welstandscommissie, maar het tweede ontwerp is inmiddels goedgekeurd. Decathlon krijgt in de Utrechtse binnenstad de beschikking over drie verdiepingen.


Decathlon op het Retail & Brands Festival
Leentje Van Meirhaeghe, project leader (creation of unique experiences) en store leader bij Decathlon, is een van de sprekers op het komende Retail & Brands Festival. Ze zal daar ingaan op de innovatiekracht van de Franse sportretailer, aan de hand van zelfsturende teams. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar retailandbrandsfestival.nl.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!