Het beste van RetailTrends: week 35

Het beste van RetailTrends: week 35

RetailTrends.nl richt zich op voor de retail relevante achtergronden met onder meer tips, video's, fotoreportages, columns, expertartikelen en whitepapers. RetailNews zet de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week op een rij.

Meer service en ondernemerschap: zo wordt je winkel een winnaar
Service en ondernemerschap vormen de sleutel tot meer klanten. Klanten die ook meer gaan besteden. Jorine de Soet, Ernest Schaapman, Chantal Riedeman, Fiorienne Westenberg en Hans van Tellingen leggen uit wat ze hiermee bedoelen.

Wat weten we nu over de deal tussen Hudson's Bay en Karstadt?
De gesprekken houden retailend Duitsland al maanden bezig. En ook in ons land wordt de situatie nauwlettend in de gaten gehouden. Gaan Karstadt en Galeria Kaufhof samen verder? En wat betekent dat voor Hudson’s Bay in Nederland?

Dit is het nieuwe Eddy's in Eindhoven
Eddy’s is sinds een jaar of tien gevestigd in Eindhoven. De modezaak verhuisde vorige maand van de Nieuwe Emmasingel naar een voormalige bioscoop in de Vrijstraat, die drie keer zo groot is als de oude winkel. 

Waarom Earth rijk wordt van water
De volledige nettowinst doneren die met de verkoop van water wordt behaald. Dat is het concept waarmee Earth ruim tien jaar terug van start ging. Een social enterprise dus, begonnen in een tijd dat het woord volgens medeoprichter Henk Witteveen, een van de sprekers tijdens het Retail & Brands Festival, ‘nog niet eens bestond’. “Wat doe jij met de positie die je hebt?”

Deze accessoirewinkel geeft een cursus aandacht trekken
De ruimte voor de winkel integreren met het winkelontwerp, in Nederland is het nauwelijks voor te stellen. Voor accessoirewinkel Vacanza is het één van de manieren om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Vanaf twee duikplateaus kunnen ze zo de winkel inspringen.

Om interviews en achtergronden te lezen en de nieuwste winkelconcepten en video's te zien, heb je een membership nodig. Met een membership ontvang je het magazine RetailTrends, krijg je korting op onze events en kun je tot tien collega’s een inlogaccount geven. Ben je nog geen member van RetailTrends? Probeer het eerst een maand gratis!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!