Trendhopper vindt nieuwe formuledirecteur bij MediaMarkt

Trendhopper vindt nieuwe formuledirecteur bij MediaMarkt

Göran van Tol is aangesteld als formuledirecteur van Trendhopper. Hij komt over van MediaMarkt, waar hij de afgelopen zes jaar in dienst was als vestigingsdirecteur.

Van Tol is de opvolger van John Sluyter, die het afgelopen jaar als formulemanager werkzaam was bij moederbedrijf VME Nederland. Van Tol neemt ook plaats in de directie van het bedrijf.

De nieuwe formuledirecteur was de afgelopen vier jaar vestigingsdirecteur van MediaMarkt Amsterdam Arena en Amsterdam-Noord. Daarvoor zwaaide hij twee jaar de scepter in Den Haag.

Van Tol begon zijn carrière bij IKEA, waar hij onder meer de rol van storemanager vervulde. Ook werkte hij vijf jaar bij Woonexpress, eerst als managing director en later als directeur inkoop & operations.

Het hoofdkantoor van inkooporganisatie VME is onlangs verhuisd naar Amersfoort. Onder leiding van Sluyter is een begin gemaakt aan een vernieuwing van de zeventien winkels van Trendhopper. Hij liet onlangs aan RetailTrends weten ruimte te zien om door te groeien naar 25 tot dertig winkels in Nederland.

Reacties 2


ikke weet het 5 sep, 11:57

Het verbaasd mij elke keer weer hoe makkelijk deze "hoge "pieten met gemak overstappen in denk ik voor hun branche vreemde kanalen.

Ik neem aan dat het leiden van een Mediamarkt toch iets anders is dan een Trendhopper.


Geen Ikke 5 sep, 12:27

Zo te lezen snapt "ikke" het echt niet.
"Ikke" kan beter reageren op dingen die hij/zij wel snapt.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!