Leidsche Rijn Centrum volledig gevuld

De laatst beschikbare plekken in Leidsche Rijn Centrum worden gevuld door Casa, Pipoos en Wok To Go. Met de komst van deze drie ketens zijn alle 130 winkels van het eens zo omstreden centrum gevuld.

Interieurwinkel Casa en de Aziatische fastfoodketen Wok To Go vestigen zich aan de Parijsboulevard, terwijl hobbywinkel Pipoos een plek krijgt op het Brusselplein. Afgelopen mei opende het centrum na een moeilijke aanloopperiode zijn deuren. Het winkelcentrum zou oorspronkelijk 48 duizend vierkante meter beslaan, maar na een dip in het consumentenvertrouwen en ophef over aanbestedingen werd dat met twintigduizend vierkante meter teruggebracht. Critici zagen de komst niet zitten en bestempelden het plan als een ‘retailramp die zijn gelijke niet kent.’

Volgens projectontwikkelaar ASR is het een mix geworden van mode, food & horeca en gezondheid. Naast bekende namen als HEMA en Rituals bevat het centrum ook lokale ondernemers. De verwachting is dat Leidsche Rijn Centrum zeven tot negen miljoen bezoekers per jaar gaat trekken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!