Bol.com kiest toch voor directeur logistiek

Bol.com kiest toch voor directeur logistiek

Olaf van den Brink is aangesteld als directeur logistiek van bol.com. Hij treedt daarmee als zesde lid toe tot de directie van de webwinkel.

Van den Brink leidde al sinds 2015 de dagelijkse logistieke operatie van bol.com, maar ceo Huub Vermeulen was formeel eindverantwoordelijk voor die afdeling. Een directiepositie voor logistiek draagt volgens de topman bij aan de verdere groei van bol.com. “Het belang van logistiek zal in de toekomst alleen maar verder toenemen om te blijven voldoen aan de klantverwachtingen en een sterk strategische visie is hierbij noodzakelijk.”

De directie van bol.com bestaat nu uit zes personen. Marketingdirecteur Boukje Taphoorn kwam in maart over van Google, als opvolger van Margaret Versteden die overstapte naar de functie van cco.  

Reacties 1


Jan van Rossem 17 sep, 10:37

Prachtig een nieuw bestuur bij Bol.com Logistiek daar hebben we wat aan het bedrijf goed draaiende te houden en dat de klant het pakket op tijd wordt thuis gestuurd.Maar om het helemaal goed uit te voeren zou ik graag zien dat U allen een paar dagen gaat mee werken met het personeel van het magazijn of opslagen artikelen.b.v.orders verzamelen. Pick and Pack en het verwerken van der orders per computer zodat U een goed beeld krijg wat er op de werkvoer gebeurd .

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!