Miller & Monroe razendsnel grote speler in Duitsland

Miller & Monroe razendsnel grote speler in Duitsland

Miller & Monroe bouwt nog deze week alle overgenomen Duitse winkels van Charles Vögele om naar de eigen formule. Daarmee is de Nederlandse modeketen in een half jaar gegroeid van nul naar 173 vestigingen bij onze oosterburen.

Miller & Monroe had binnen een maand al 44 winkels omgebouwd en heeft er nu 126. Telkens wanneer een nieuwe vestiging opent, krijgt de retailer positieve feedback, zegt ceo Armin Funk tegen TextilWirtschaft. “We hebben een groot deel van de voormalige Charles Vögele-klanten voor ons concept warm weten te krijgen.” Daarnaast krijgt Miller & Monroe volgens hem ook veel nieuwe, vooral jongere klanten over de vloer.

Vooral de decoratieve artikelen slaan volgens Funk goed aan bij de Duitse klanten. Hij verwacht dat die producten in de toekomst een groter deel van het assortiment zullen uitmaken. Optimalisatie van het aanbod staat voor de komende tijd op de planning. "We hebben de eerste 72 winkels in slechts twee maanden geopend en door dat hoge tempo kunnen we niet alles op hetzelfde moment regelen.”

Miller & Monroe is in Nederland al gevestigd in ruim zeventig voormalige Charles Vögele-panden. De keten verkoopt vooral mode voor zowel mannen als vrouwen van veertig jaar en ouder, aangevuld met lifestyle-artikelen en woonaccessoires.
 

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends