Perry Sport: eerste nieuwe filiaal in twaalf jaar tijd

Perry Sport: eerste nieuwe filiaal in twaalf jaar tijd

Perry Sport heeft de deuren geopend van een nieuwe winkel in Tilburg. De sportretailer heeft zich gevestigd in de AaBe Fabriek. Het is naar eigen zeggen de eerste opening van een nieuw filiaal in twaalf jaar tijd.

Perry Sport heeft voor zijn tweede winkel in Tilburg 1.600 vierkante meter aan vloeroppervlakte gehuurd. Er is een tienjarige huurovereenkomst gesloten voor de winkel en de bijbehorende magazijnruimte.

De AaBe Fabriek is een oude dekenfabriek die is herontwikkeld. Het totale complex omvat ruim 31 duizend vierkante meter. Er zijn ruim dertig winkels gevestigd, waaronder Beter Bed, Leen Bakker, Kwantum, Kruidvat, Blokker en Zeeman. Ook zijn er supermarkten van Jumbo en Lidl te vinden.

Perry Sport was sinds zijn doorstart vooral druk met het sluiten van winkels. Ook werden flagshipstores geopend in Amsterdam, Utrecht (waar het filiaal verhuisde naar Hoog Catharijne) en Rotterdam. In het afgelopen halfjaar werd samen met Aktiesport voor het eerst een positief resultaat geboekt, sinds JD Sports de ketens begin 2016 overnam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!