Walmart wil Spar University in Amerika

Walmart heeft Spar University twee locaties in de Verenigde Staten aangeboden om een winkel te openen. Dat laat oprichter Erwin Binneveld van de studentenformule weten in een video.

De directie van Walmart is onlangs tijdens een trip door Europa op bezoek geweest bij Spar University, om te praten over de kassaloze oplossing Skippen. Tijdens het gesprek werd Binneveld uitgenodigd om de formule in de Verenigde Staten neer te zetten. “Wie weet moeten we daar dan toch eens over nadenken.”

Binneveld liet eerder aan RetailTrends weten in Nederland niet meer zoveel ruimte te zien voor nieuwe winkels, maar in het buitenland wel. Barcelona en New York noemde hij toen als steden waar hij Spar University graag zou neerzetten. “Als we naar het buitenland gaan, steek ik mijn energie graag in dat soort steden. Want dan is het echt voor de fun.”

Binneveld en zijn partner Mirjam Bestebreurtje maakten de video ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan. Spar University is inmiddels met negen winkels vertegenwoordigd op universiteiten en hogescholen. Dit jaar werd de tool Skippen geïntroduceerd, waardoor klanten zonder langs een kassa te hoeven mobiel kunnen afrekenen.


 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!