Zuivelhoeve-keten blijft groeien

Winkelformule Zuivelhoeve breidt zijn keten uit met vestigingen in Dordrecht, Deventer, Doetinchem en Leeuwarden. De nieuwe vestigingen openen volgend jaar hun deuren.  

De organisatie maakt de laatste jaren een sterke groei door. Vooral in het noorden en oosten van ons land is Zuivelhoeve veelvuldig te vinden. Omdat het bedrijf zich richt op landelijke dekking wordt voor verdere uitbreiding gekeken naar locaties elders.

In juni sloot franchiseketen Kaashuis Tromp uit Haarlem zich aan bij de winkelformule van Zuivelhoeve. Met die uitbreiding werden de eerste stappen in het zuiden en westen gezet.

Het assortiment in Zuivelhoeve-winkels bestaat naast zuivelproducten van het eigen merk uit onder meer Nederlandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Daarnaast zijn de producten van het van oorsprong Twentse merk te vinden in supermarkten in Nederland, België en Duitsland.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!