'Decathlon wil ook naar Amsterdam Sloterdijk'

'Decathlon wil ook naar Amsterdam Sloterdijk'

Decathlon heeft plannen om een vestiging te openen in de Amsterdamse wijk Sloterdijk. De Franse sportretailer wil er een flagshipstore openen, waar het publiek sporten kan uitproberen en sportevenementen worden georganiseerd. Dat meldt het regionale nieuwsmedium De Westkrant.

De winkel moet komen op bedrijventerrein Sloterdijk III, op de hoek van de Australiëhavenweg en de Sierenborch. Dat is nu nog braakliggend terrein, waarvoor stadsdeel Nieuw-West de bestemming heeft gewijzigd naar grootschalige detailhandel. Decathlon zou nog toestemming moeten krijgen van instanties als Waternet en de brandweer, voor de retailer zich er kan vestigen.

Decathlon heeft nu al een winkel op de ArenA Boulevard in Amsterdam, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Het bedrijf heeft momenteel veertien vestigingen in ons land, maar is druk bezig met een verdere uitbreiding. Zo komt er nog dit jaar een nieuwe winkel in het Utrechtse winkelcentrum The Wall.

Eind mei werd ook bekend dat Decathlon een Nederlands distributiecentrum wil bouwen in Tilburg. De sportwinkelketen is hier ‘nog lang niet klaar’, zei Coen Meurer van Decathlon Nederland begin dit jaar in RetailTrends.


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!