Deliveroo bezorgt snacks vanuit Shell-station

Deliveroo bezorgt snacks vanuit Shell-station

Bezorgdienst Deliveroo gaat in samenwerking met Shell etenswaren bezorgen vanuit tankstationshops. In eerste instantie gaat het hierbij om een proefperiode tot het einde van het jaar.

De proef loopt bij winkels van vier Shell-tankstations in Leiden, Rotterdam en Amsterdam. Het assortiment bestaat uit de populairste producten uit de categorieën frisdrank, bier, chips & nootjes, ijs en chocolade & koekjes. Consumenten kunnen deze snacks bestellen via de speciale Shell-shop op de Deliveroo-website.

Deliveroo wil de bestellingen binnen een half uur leveren. “We zien de meerwaarde van deze samenwerking voor onze klanten, vanwege het brede aanbod en de centrale locaties van de Shell-shops”, zegt Stijn Verstijnen, directeur van Deliveroo Nederland. “De vier Shell-winkels van waaruit wij nu bezorgen zijn een goede start van de proef.” 

“Deliveroo is de eerste bezorgdienst waar Shell wereldwijd mee samenwerkt", zegt Saskia Boeve, national sales manager bij de retailorganisatie van Shell. Steeds meer mensen willen volgens haar het gemak van online bestellen en laten bezorgen. Na de proefperiode wordt gekeken naar vervolgstappen. 

Bestellen kan in Amsterdam en Rotterdam vanaf negen uur ’s ochtends tot half negen ’s avonds. Leiden is pas van twaalf uur ’s middags geopend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!