Balr opent een winkel in Utrecht

Balr opent een winkel in Utrecht

Lifestylemerk Balr opent komende maand een derde fysieke winkel. Het bedrijf vestigt zich in de vernieuwde Zuidpassage van het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne.

De opening staat gepland voor 9 november, laat medeoprichter en ceo Juul Manders weten. “We hebben al langer een winkel in de Kalverstraat en sinds kort een outlet in Batavia Stad”, zegt hij in de komende editie van RetailTrends. Balr opent nog dit jaar ook een pop-upstore in Designer Outlet Roermond. 

Balr is verder bezig met de opening van een winkel in Berlijn en kijkt ook naar andere steden in Duitsland. “2019 wordt een heel belangrijk jaar voor over de landsgrenzen”, aldus Manders. 

Behalve Balr openen nog twaalf retailers en merken binnenkort hun deuren in de Zuidpassage, dat zich op de eerste verdieping van Hoog Catharijne bevindt. Zo komen er ook winkels van onder meer Ray-Ban, Lyle & Scott, Nelson en Score. 

In het novembernummer van RetailTrends staat een uitgebreid interview met Juul Manders van Balr, dat hij vijf jaar terug samen met Demy de Zeeuw en Ralph de Geus oprichtte en wil laten uitgroeien tot wereldmerk. Nog geen member van RetailTrends? Klik dan hier voor meer informatie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!