G-Star maakt begin aan Britse retailexpansie

G-Star opent in korte tijd een handvol nieuwe winkels in het Verenigd Koninkrijk. Deze maand werd een flagshipstore volgens een nieuw retailconcept geopend in Sheffield en daar komen nog winkels in Londen, Manchester, Watford en Lakeside bij.

In Sheffield heeft het Nederlandse denimmerk de beschikking over 232 vierkante meter vloeroppervlak in het overdekte winkelcentrum Meadowhall. Het is de zesde winkel voor G-Star in het land. “Dit is een heel belangrijke markt voor ons en het begin van onze retailexpansie in het Verenigd Koninkrijk”, aldus general manager Mary Doumtsi.

In de flagshipstore wordt de laatste mannen- en vrouwencollectie verkocht, met een focus op het denimaanbod. In het ontwerp is een rol weggelegd voor de duurzaamheidsaanpak van G-Star,  waaronder via een servicebalie gemaakt van gerecycled denim.

G-Star strikte onlangs al adviesbureau Portas om het merk in het Verenigd Koninkrijk te versterken. Het doel is om G-Star uit te laten groeien van een jeans- naar een ‘purpose-driven’ merk. 


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!