Ici Paris XL brengt mobiel betalen naar alle winkels

Ici Paris XL brengt mobiel betalen naar alle winkels

Klanten van Ici Paris XL kunnen voortaan in alle 154 Nederlandse vestigingen afrekenen met betaalapp Payconiq. Het is daarmee de eerste winkelketen die de mobiele betaaldienst landelijk aanbiedt.

Klanten kunnen via Payconiq betalen door een QR-code te scannen met hun smartphone. Die wordt weergegeven op de pinterminal of op een andere manier, zoals een kassadisplay of sticker. “Service is erg belangrijk in onze winkels en daar hoort het aanbieden van de nieuwste betaalmogelijkheden ook bij”, reageert managing director Linda Alblas van Ici PARIS XL.

Payconiq wil de komende tijd doorgaan met het uitbreiden van het landelijk dekkende netwerk bij retailers. Eerder werden al samenwerkingen met onder meer Bruna, Coop, Zeeman en La Place aangekondigd.

Payconiq ondersteunt alle mogelijke betaalmanieren in een app, door een directe koppeling te maken met de betaalrekening van de klant. Binnenkort worden ook loyaltyprogramma’s toegevoegd aan de app, zodat consumenten bij hun betaling automatisch punten sparen en korting krijgen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!