Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

Dit zijn de nieuwste vacatures op RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met startup EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Procesanalist bij Jan Linders
Samen met collega’s geef je invulling aan een meerjarenplan dat gericht is op een structurele standaardisatie en verbetering van processen en het terugbrengen van complexiteit. Je richt je op transactie gestuurde processen met veel ondersteuning vanuit IT-systemen. Je identificeert en analyseert knelpunten in processen en doet voorstellen tot verbetering. Je gaat proactief te werk en denkt gevraagd én ongevraagd mee over mogelijkheden en risico’s van de bedrijfsvoering. Je neemt deel en leidt projecten binnen de organisatie en draagt bij aan het lange termijn programma.

Nieuw-Bergen, fulltime
Vacaturedetails


Logistiek medewerker bij Eye Wish
Als logistiek medewerker ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces. Samen met collega’s zorg je voor het lossen van de binnenkomende crossdock zendingen en dat de goederen die dagelijks naar onze winkels worden getransporteerd netjes en efficiënt worden klaargezet. 

Soesterberg, fulltime
Vacaturedetails


Storemanager e-bike experience center bij Gazelle

Als Store Manager onderhoud je contacten met leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de bezetting en de juiste fiets voorraad. Je motiveert, inspireert en geeft leiding aan je team. 

Den Haag, fulltime
Vacaturedetails


Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!