Dille & Kamille opent grootste vestiging in Eindhoven

Dille & Kamille opent grootste vestiging in Eindhoven

Dille & Kamille heeft vrijdag een nieuwe winkel geopend in Eindhoven. Met een oppervlak van ruim zevenhonderd vierkante meter is het de grootste van de keten.

In de Eindhovense vestiging is ook een horecagedeelte opgenomen. Klanten kunnen er terecht voor ontbijt en lunch en voor de winkel komt een klein terras. Het filiaal is na Maastricht het tweede waar deze service wordt geboden. De uitstraling van de vestiging is gelijk met alle andere winkels van de keten. Het assortiment is iets uitgebreider, omdat het grote pand ook ruimte biedt voor planten als bananenbomen. 

Vestigingsmanager Karien van Limburg vertelt aan het Eindhovens Dagblad al langer de wens gehad te hebben om een winkel te openen in de Brabantse plaats, maar er was eerder geen geschikt winkelpand beschikbaar. “We hebben behoorlijk wat ruimte nodig en dan moet je wel rekening houden met de huurprijs om rendabel te blijven”, verklaart de vestigingsmanager.  

De winkel in Eindhoven is na Breda de tweede Brabantse vestiging voor de retailer. Voor 2019 staan openingen in Den Bosch en Tilburg op de planning. In totaal heeft de keten twintig Nederlandse vestigingen en elf in België. 


RetailRegister
Op zoek naar een winkellocatie? Retailers kunnen in het RetailRegister kosteloos aan vastgoedbezitters laten weten waar ze een winkel willen openen. Klik hier voor het RetailRegister.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends